2012. augusztus 3., péntek

Kútba esett cica Baján...

1. nap
2012.08.03.Baja..


Edina hívott segítség kell. Egy kútba esett cica miatt hívták ki egy összedőlt romos házhoz... Megdöbbenten látta mennyi nagyon beteg kifolyt szemű cica van rossz állapotban... azonnal hívott én pedig szerveztem az utat, ma le is mentünk... A képek a helyszínen készültek... Iszonyat sokkoló ami ott volt. Mindenütt beteg cicák kicsik és nagyok, szelídek és vadak. Párat nem is tudtunk megfogni...Akit igen azt lekezeltük szemcseppel, injekciókkal, féreg hajtóval, bolha írtóval, mindennel amit hirtelen lehet...  De vissza kell mennünk, ez nem ilyen egyszerű .. A cicákat folyamatosan kell kezelni.
 A kútba esett cicát pedig élő csapdával próbáljuk meg holnap befogni..Valahogy leengedjük a kútba, hátha így sikerül... Már napok óta lent van: A kút pedig nagyon mély:(
Edina tegnap tűzoltókkal próbálta meg kiszedni, de nem tudtak lemenni érte, egy alpinista talán le tudna, de sajna az nincs, így megpróbáljuk a csapdát holnap.Eddig 20 ezer Ft volt a gyógyszerek, a benzin... Holnap ismét tankolni kell és menni folytatni csinálni, segítség kell... Nem beszélve arról, minden cica ivaros:((( Aki tud segítsen...Mindemellett befogadókat is keresnénk akik vállalják egy-egy cica hosszas kezelését.

Mivel fertőző betegségről beszélünk így olyan befogadók kellenének akiknél nincs másik cica...  További képek infók holnap este.
Otp Szücs Dánielné 11773322-01058666





































Kútba esett cica 2. nap
Mindenütt kifolyt szemű cicák...


Ma leengedtük a csapdát a kút fenekére míg ott voltunk nem ment bele a cica, de levilágítottunk+távcső és látni lehet, hogy ott van. A kajából is fogyott amit tegnap tettünk le......és sajnos egy tetem is van lent:(( Voltak ma durva dolgok... Kezeltük a cicákat...a legdurvább asszem az volt mikor az egyik cica kifolyt szeméből 2 berohadt toklászt húztam ki... A másik mikor egy nagyon durva idegrendszeri tüneteket produkáló cicát fogtak be a fiú aktivisták.. A cica menekült, ők utána de meglett... sos kezelésre szorul az albumba tettem képet róla is... Őt el is hoztuk, most karanténban van. Ha lesz pénz rá már viszem is orvoshoz... 
Aztán mikor már azt hittük véget ért a nap, akkor csörgött Edina telefonja és minket kerestek a helyi lakosok... Segítsünk van egy törpe pincser keverék kutyájuk és nem tud megszülni orvos nincs... Na persze visszamentünk.. Hosszas próbálkozás után csak segítettem és megszült a kiskutya/úgy húztam ki belőle/ közben az udvarban a fiamat megharapta egy kutya mikor bolha ellen kezelték..
Szal zajlott az élet...még holnapra van benzinre való aztán annyi ennyit tudtam összekaparni, nincs több.

Nagyon kell a segítségetek!!!Minden csepp segítség óriási lenne! Otp Szücs Dánielné 11773322-01058666
 

Ágica 06/

303672115
Köszi a mai napot minden segítőmnek Edinának,Valinak, Dávidnak, Anti

nak, Kittynek, Verának a fiamnak Dávidnak és Lakos Gyurinak aki küldött gyógyszereket.


























































Kútba esett cica 3. nap
Tiszta káosz... A tulaj nem volt ott, a cica a kútban nem ment be a csapdába...:((( 2 cicát tudtam csak kezelni, nem jöttek elő...folyt.köv. Holnap Edináék mennek én pedig kedden, ha lesz miből....







4. nap Kint van a cica a kútból!!!

Adományokat várunk, hogy az akciót csinálhassuk tovább. Gyógyszerezni kell a betegeket folyamatosan, a szemüket helyre állítani, had lássák a szép világot is, ha már megmenekültek:)) Vannak még páran akiket el kell hozzunk!!!!
SEGíTSETEK,OSSZÁTOK!!!!
Bor



zasztóan örülök, nem is tudom elmondani mennyire... Hisz már részben feladtuk a reményt ennyi nap után, aztán jött Milán és segített:)
Örök hála neked!!!!♥
A cicákat ideiglenesbe elhelyeztük, további orvosi ellátásuk onnan fog történni, így továbbra is kell a segítség! Mindenkitől aki teheti, sok kicsi sokra megy és még vannak ott cicák akiket el kell látni. 6 cicát és a kútból felhozottat hoztuk el... A nap harmadik jó híre elvittem a sérültet kórházba és nincs eltörve semmi:)) Komoly zúzódások, iszonyatos sokk hatás, alultápláltság ami van. Megkapta a bolha féreg irtást sok vitamint antibigyót is mindent ami hirtelen kellett neki, de jól van. Betettem a beteg társa mellé, akinek komoly idegrendszeri gondok miatt a nyakával vannak problémák, azon kívül, hogy teljesen vak szegény, de megörültek egymásnak nagyon:) Mindenki aki tud segítsen had csináljuk tovább!!! Kezelni kell Őket, a maradékot kimenteni abból a borzalomból!  
Otp Szücs Dánielné 11773322-01058666 Bajai cicák Köszönjük!!!











































1 megjegyzés:

  1. Ez nagyon dúrva! Végig olvastam és csak annyit tudok mondani h gratulálok és azok a cicusok igazán szerencsések h ilyen jó emberek segítettek rajtuk! ;)

    VálaszTörlés