2011. február 15., kedd

Akiktől el kellett búcsúznunk:(

Drága kincsem:((((
Meghalt 2011.február 14.
Sokat betegeskedett ez a kicsi csillag:((( Kiderült, a halálos kór áldozata lett FIP a gyilkos kór érte utól:(((
Nyugodj békében:(((

Köszönet Marcsikának és Gabikának a lelkiismeretes gondozásért!


Nyugodj békében Tejfölke:((

Tejfölke története...

http://gazdikeresoksolt.blogspot.com/2010/12/kiscica-jeges-fenyo-alatt.html

2010-2011.02.14

Nyugodj békében kicsi kincsem:(((

Balesetes kutyus Harta mellett....



Csörgött a telefonom, Era volt az...Baleset ért egy kutyust, autó gázolta el Harta közelében az út mentén. Egy fiatal pár kislányukkal jelentették az esetet. A hölgy nagyon izgatottan hívott fel, miután Era megadta a számom neki. A tények a következők voltak... Kutyus az árok partján belement az ottani nádasba ahonnan ezek a kedves emberek kihúzták és kértek számára segítséget. Hamar odaértem a hívástól számított 20 percen belül...sajnos ennyi a távolság. A kutyus enyhén sokkos állapotban volt, a hátsó lábait farkát mozdítani nem tudta...A sérülésétől függetlenül nagyon barátságos volt... Betettük a kocsimba és már indultam is vele a Dunaföldvári állatkórházba, ahol Era már várt. Néhány percnyi várakozás után már a rendelő asztalon feküdve várt a kis drága..Túri doktor megvizsgálta, kapott infúziót, injekciókat, aztán elbódította és megnézte ultrahanggal is. Szerencsére belső vérzése nincs. Annál aggasztóbb, hogy lehet tört a gerince...ez holnap fog kiderülni mikor meg tudja röntgenezni (átmenetileg nem jó a gép).
Era betette helyre ahol kényelmesen tud pihenni, várni a holnapot..Nagyon bízom benne, hogy csak erősebb zúzódása lehet vagy más jellegű törés ami gyógyítható.
Türelmetlenül várom a holnapot...




Sajnos 2 röntgenfelvételből az egyik gerinctörést mutatott:(((((((((
Így a leghumánusabb, ha átengedjük ezt a kis drágát a szivárványúton:(((



Nyugodj békében kicsi angyal....:(


Gyertyagyújtás...

http://www.gyertyagyujtas.hu/index.php/17494.kivalasztott


Egy kis híd köti össze a földet az Éggel. Ez a szivárványhíd, mely csodás színekkel ragyogóan ível földig érő tarka ívvel. Innenső oldalán a hídnak pompázó virágok nyílnak, friss zöldek a pázsitos rétek, üdék a völgyek, dombvidékek, örök a tavasz, nem esik a hó, van bőséggel ennivaló, mindig lágy meleg az idő, a víz is mindig frissítő. Ha egy kedvencünk kihűl, erre a szép helyre kerül. Az agg, megtört állatok itt lesznek újra fiatalok, újra épek a megcsonkoltak, és egész nap csak játszadoznak. Az én kutyám is itt lakik és nagyon vár valakit. Hisz egy hiányzik csak neki: nincs vele, ki szereti. Hát hancúrozik egész nap, míg el nem jő a pillanat. Most hirtelen abbahagyja: -orr tágul, fül feláll, lába remeg, szűkül a szempár- rohanni kezd, megjött a gazdi. S hogy megérzett és meglátott, hozzád rohan a barátod, csókolgatod újra meg újra, belenézel hűséges szemébe és elindultok. Majd elérve a csodák útjának végére, a szivárványhídon együtt mentek át és ez lesz nektek az igazi mennyország.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése